Valentýnská soutěž: Muzikálová pexesa aneb Love is In the Air (ukončena)

Láska je Bůh a Bůh je láska, láska zázraky vykoná, ta láska a blíženci blázní... Milostné otázky se v muzikálech řeší dost často, a tak jsme si dovolili pro Vás přichystat menší valentýnský dáreček, ať už máte s kým slavit, nebo zkrátka jen fandíte romantice a milujete divadlo - tak jako my 😊.

Připravili jsme si pro Vás tři soutěžní kola, v nichž bude Vaším úkolem dát zase dohromady poztrácené dvojice, zkrátka se jedná o pexeso, které všichni jistě dobře známe. Pro ty obzvlášť statečné máme i výhru! Dáreček pro štěstí ve hře i v lásce jsme měli přichystaný pro sedm z Vás. 😉 
Výherci:
  • Martin 
  • BobkovaB
  • LucieK  
  • BarcaB 
  • Barca    
  • Pavla
  • Dingo   
Soutěž jsme již uzavřeli a vyhlašujeme 7 nejrychlejších soutěžících, co s námi hráli všechna tři kola. Všem děkujeme za účast a hrát můžete i dál, ovšem již bez nároku na výhru. 😊

1. kolo - Milenci českých scén: Nejprve si posvítíme na muzikály, které se hrají na tuzemských scénách - ať již v Praze či v Plzni a Ostravě. Dokážete ztraceným 'hrdličkám' opět najít jejich protějšky? 

2. kolo - Světové milostné příběhy: Tyhle romantické dvojice známe snad všichni, často i díky známým filmům. Jenže zase se nám nějak pomíchaly dohromady... Pomůžete jim zase k sobě najít cestu, ať nejsou na Valentýna sami? 

3. kolo - Lásky mezi muzikálovci: Menší bonbónek na závěr, ale láska naštěstí existuje nejen na prknech, která znamenají svět, ale i ve skutečnosti. Které herce a zpěváky s jejich životními partnery svedlo dohromady divadlo? Zvládnete je zase poskládat, jak patří k sobě?

Chcete se umístit v tabulce? Stačí, když po odehrání pexesa, kliknete na možnost Leaderboard a pak napíšete své jméno či přezdívku a potvrdíte kliknutím na enter, aby se Vaše skóre zapsalo do žebříčku. Hodně štěstí 💖👄.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Muzikál Divotvorný hrnec: Kouzlo kdesi za duhou