Máme nový web! Nově nás najdete na ocima7.cz

 

Ano, je to tak, žádný předčasný Apríl 😊. Také nesnášíme loučení, ale ono se vlastně ani žádné nekoná  zkrátka se zase jednou stěhujeme o platformu dál a doufáme, že si k nám budete zas a znova nacházet cestu. 

Právě proto jsme ale dnes tu  chceme se ujistit, že příště nezabloudíte. Na této adrese dnes zveřejňujeme historicky poslední článek. Náš blog zatím nemažeme, necháváme ho stále viditelný, ovšem nové články už se do budoucna zveřejní jen na nové adrese: 

www.ocima7.cz

Starší obsah odsud už je tam pro vás přichystán, kdybyste byli nedočkaví a chtěli nakouknout. Spolu s přesunem jsme také trochu proměnili naši grafiku a máme nové logo 😊.

A kdy oficiálně začínáme? Tuto novou etapu naší party a společného psaní o muzikálech jsme se rozhodli prvním článkem odstartovat stylově na... Světový den divadla  tedy zítra, v pondělí 27. března.

Věříme, že si náš nový web zamilujete stejně rychle jako my a budete společně s námi sdílet naši radost. Přáli jsme si vlastní web už hodně dlouho, dalo by se říct, že od chvíle, kdy jsme se museli narychlo stěhovat z končícího Blog.cz. Jsme moc vděční, že se nám podařilo poměrně rychle zabydlet zde na Blogspotu, a i když jsme ho brali jako dočasné provizorium, osud tomu chtěl tak, že jsme tu nějakou dobu přece jen zůstali. Teď ale... jak se říká  do třetice všeho dobrého! 

Tímto děkujeme všem, kdo nám s tvorbou našeho nového domova pomáhali. A děkujeme i vám všem za vaši přízeň. Těšíme se na vás na nové adrese! Krásný den přeje 7 statečných muzikálovců 😉.




Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Divadelní představení Líbánky na Jadranu: Typická česká dovolená