Speciální hosté Marťa a Eponine

 

Člověk míní a osud mění. I my tak nyní přicházíme s menšími změnami… a rozhodně doufáme, že k lepšímu! 😊 Možná jste si všimli, že někteří ‚Stateční‘ jsou aktivnější než jiní – přece jen ne všichni máme stejné podmínky a časové možnosti. 

Jelikož naše přátelství „nasedmkrát“ je pro nás stále na prvním místě, ale zároveň vám i nadále chceme přinášet více úhlů pohledu na divadlo a muzikály, rozhodli jsme se povolat posily 😊. Oslovili jsme dva další muzikálové fanoušky, v něž máme důvěru, aby se k nám čas od času připojili a sdíleli s námi své divadelní dojmy.

Naše základní parta sice stále zůstává stejná, ale rádi mezi sebou uvítáme naše „externí spolupracovníky“ a v podstatě takové hvězdné hosty, o nichž se již brzy dozvíte i něco víc. 😊 Prozatím snad můžeme prozradit, že 7 statečných doplní Eponine. Již brzy se vám představí článkem o svých muzikálových začátcích a možná vás bude zajímat i to, že nedávno se vypravila za kulturou do Londýna. Druhým nováčkem na našem blogu se stane Marťa, který má už teď spoustu zajímavých nápadů a do budoucna by k nám tedy mohl přinést i „nový svěží vítr“, jak se říká 😂.

My už se moc těšíme a doufáme, že i vy! 😊

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Muzikál Divotvorný hrnec: Kouzlo kdesi za duhou