Vánoční přání od 7 statečných muzikálovců

 

A je to tady! Vánoce již skutečně dorazily. 😊 A jelikož jsme vás po celé adventní období „zásobovali“ videy s PF od osobností z divadel, je nyní na čase, abychom vám popřáli také my. A stejně jako v našich článcích, se ani tentokrát osobitost každého z nás rozhodně nezapře. No, uznejte sami. 😊



 Vánoce jsou krásné svátky,
George z nich velkou radost má.
Když si zpívá, hraje, tančí,
s muzikálem ožívá.
S láskou přeji Vám to samé,
ať v Novém roce štěstí máte,
nejen zdraví, lásku, úspěch,
ale i tak skvělou partu,
jako já mám 7 statečných. 😊

 


Co si nejvíc přeji do nového roku? Aby kultura opět ožila jako v časech minulých. Aby se lidé nebáli chodit do divadel nebo na koncerty. Aby živou kulturu nenahrazovaly streamy přes internet. Aby se lidé setkávali na kultuře společně. Aby mělo umění stejné postavení v hodnotovém žebříčku jako kdysi. Aby se na umělce nepohlíželo jako na darmožrouty. Věřím, že my všichni, co divadlu a umění fandíme, si umíme umění vážit a brát ho jako nedílnou součást života. Jako duševní i duchovní obohacení. Protože podle stavu kultury se pozná celková kultura národa.

Nebojme se chodit do divadel! Kultura dostává zabrat, dostává klacky pod nohy ze všech stran, ale je potřebná a důležitá. Člověk je tvor společenský, emocionálně založený a kultura rozvíjí duchovno v každém jedinci v každé generaci. Navštěvujme divadla, potkávejme se, předávejme si zážitky. Kultura vzdělává, informuje, baví, odpoutává myšlenky od všedních starostí, a hlavně obohacuje. Nedovolme, aby zanikla.

Přeji Vám všem šťastné a klidné Vánoce, mnoho radosti s blízkými a pod stromečkem nějaký ten splněný sen. A v novém roce hlavně zdraví, pohodu a spoustu dobré muziky. Naživo!

 


Ráda bych všem popřála pohodové a poklidné vánoční svátky ve společnosti těch, kteří jsou pro nás důležití a cítíme se po jejich boku skutečně šťastní. Do nového roku pak přeji především zdraví, protože všechno ostatní už můžeme zvládnout sami. Celkově bych si přála, abychom v novém roce mohli znovu žít naplno tak, jak jsme byli ještě poměrně nedávno zvyklí. Divadlům, aby mohla hrát, a divákům, aby do nich mohli chodit a aby je každé představení zaplavilo takovým přívalem štěstí a euforie, jako se to stává mně. 😊  A pro nás 7 statečných muzikálovců si přeji, abychom neztratili elán a inspiraci a měli i nadále pro Vás dostatek nápadů a článků i do dalších let. 😊

 

 

Drazí milovníci divadla, vlastně takoví muzikáloví Bratři a sestry, přeji Vám všem ty nejkrásnější vánoční svátky plné klidu a radosti. Máme za sebou rok opět trochu náročnější, možná jsme si občas připadali trochu jako Robinson Crusoe na pustém ostrově. Chvílemi jsme měli asi dojem, že se ve světě děje Něco shnilého. Třeba jsme se cítili jako Rebelové a možná jsme dokonce měli chuť vzít někoho pod krkem jako Sweeney Todd.

Proto si z celého srdce přeji, abyste si během svátků odpočinuli a všechno to hodili za hlavu. V televizi si kromě pohádek můžete pustit třeba Muže se železnou maskou či Pretty Woman, nebo si jen tak hoďte nožky nahoru a popovídejte si se svými nejbližšími. A do toho nového roku 2022 Vám (i sobě :)) přeji, aby už nastal krásný Čas růží. Buďte hrdí jako Evita a nebojte se životem protančit po vzoru Billyho Elliota! A pak se Vám určitě splní všechna přání – ať již toužíte po Divotvorném hrnci, nebo po nějakém tom vydařeném Prvním rande. Takže ještě jednou – krásné Vánoce a šťastný nový rok!  💗😊

 


Přeji Vám, ať pod vánočním stromečkem najdete nějaký ten divadelní dárek a ať si všichni můžeme v novém roce užívat návštěvy divadel s lidmi, které máme rádi.

 


K Vánocům a do nového roku bych všem ráda popřála hlavně hodně zdraví a štěstí v této ne úplně šťastné době, také kvalitně strávený čas s našimi nejbližšími a milovanými a mimo jiné samozřejmě zaplněná hlediště všech divadel, ať můžeme zase kulturu pořádně nakopnout.

 


Prajem Vám krásne, aspoň trochu normálne Vianoce, a v novom roku 2022 čo možno najviac hudobných a divadelných zážitkov, a hlavne veľa zdravia a pokoja. 

 


Vy, kdo ať už omylem, nebo úmyslně, navštívíte webové, facebookové či instagramové stránky 7 statečných muzikálovců, užijte si krásné Vánoce. Do nového roku Vám přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a nejen divadelních zážitků, ideálně bez omezení. Nevím, jak pro Vás, ale pro mě je obzvlášť v této těžké době každá návštěva divadla svátek, tak ať nás těch svátečních dní čeká co nejvíc.

 


Ahoj, do roku 2022 přeji tolik splněných snů, kolik barev má Josef na svém plášti. Přeju Vám tolik kreativity, kolik příchutí svým bochánkům věnuje Nellie Lovett. Přeji Vám, ať Vás lidi milují jako Elphabu a Glindu. Ať zažijete tolik dobrodružství jako Alenka v kraji zázraků. A jakožto milovník zvířat Vám přeji, aby Vás obklopovaly Kočky (nebo jiná zvířata, která máte rádi). A buďte k sobě laskaví! 😊

 



Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Muzikál Divotvorný hrnec: Kouzlo kdesi za duhou