Rychlodojmy 7 statečných: Vídeňské uvedení muzikálu Rebecca


Tento víkend se poměrně početná část 7 statečných muzikálovců rozhodla za muzikálem vycestovat do zahraničí, a to konkrétně do vídeňského Raimund Theater na muzikál Rebecca.

Jaké bezprostřední dojmy si z tohoto představení odnášejí? Pro koho jde o splněný sen? A kdo byl nadšený z výpravné scény a kdo naopak ze skvělých pěveckých a hereckých výkonů? To se dozvíte právě zde 😊

George: Stejně tak jako bouří divoké moře a v dáli je slyšet poslední dozvuk jména Rebeccy, tak i já se unáším na proudu „mega energie“ jménem Rebecca. Famózní představení, výpravná scéna a báječné obsazení, které opět drží vysokou laťku a otěže ve svých rukou. Bravo, bravo.

Marťa: Cokoli, co má na svědomí výtvarník či výtvarnice představení, je naprosto fenomenální a dotažené do detailu. Vkusné a výborně provedené projekce střídají bezchybně promyšlené přestavby. Z výkonů vyzdvihnu... a vlastně víte co? Zajeďte si na tohle zhmotněné vizuální blaho s báječným příběhem do Vídně taky. Věřím, že i company vám předá všechno, co může a nebudete odjíždět zklamaní, ale takřka... zapálení. 🔥

Eponine: Dokonale propracovaná výpravná scéna, úžasné výkony účinkujících a jako bonus setkání s Willemijn Verkaik.

Little Lotte: Rebeccu vo Viedni sa určite oplatí vidieť, je to krásny muzikál, a hoci ostravská verzia za ňou v ničom nezaostáva, po stránke obsadenia sú Mark Seibert, Willemijn Verkaik a Nienke Latten herecky, hlasovo aj typovo skutočný dreamteam. Obzvlášť sa mi páčili naozaj do detailov prepracované projekcie a Markovo prekrstenie pani Van Hopperovej na pani Danversovú. A týmto ho v žiadnom prípade nekritizujem, naopak, pobavil ma, mám rada predstavenia, kde sa „vloudí chybička“.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Muzikál Divotvorný hrnec: Kouzlo kdesi za duhou