Muzikál Fantom opery: Třetí návrat do GoJa Music Hall

 

Fantom opery. Není snad muzikálového fanouška, jenž by tento titul neznal. Patří k největším světovým muzikálům, jehož různá provedení se hrají po celém světě již od roku 1986. Do Prahy zavítal poprvé v roce 2014, o čtyři roky později se uskutečnila druhá obnovená premiéra a dodnes je to zatím největší zahraniční muzikálový projekt, který se v České republice objevil. Dnes (v pátek 26. listopadu) se v prostorech GoJa Music Hall v pražských Holešovicích odehraje již třetí Fantomův návrat.

Opět se tedy vrací překrásný příběh velké, nešťastné lásky, fascinující hudba Andrewa Lloyd Webbera, velkolepé zpracování, romantika, tajemno a téměř tři hodiny plné emocí a okouzlující atmosféry.

Fantom opery je pro naši sedmičku bezesporu srdeční záležitostí. Všichni jsme ho viděli nejen v Praze, ale navštívili jsme také několik zahraničních představení. A napsali jsme o něm 7 článků. Věnovali jsme mu rovněž náš londýnský speciál. Přečtěte si tedy naše fantomovské povídání a také starší rozhovor s jeho představitelem Radimem Schwabem.

Milý Fantome, přejeme Ti šťastný návrat na pražská divadelní prkna a hodně spokojených diváků. Někteří z naší party tam rozhodně nebudou chybět, a tak se možná objeví i další články.

Coffeerun: Muzikál Fantom opery: Životní láska 

George: Muzikál Fantom opery: Zůstává dál v srdci mém 

Eric: Muzikál Fantom opery: Příběh, jenž nepřestává fascinovat 

Annie: Muzikál Fantom opery: Na výpravě za londýnskými muzikály 

Little Lotte: Muzikál Fantom opery: Dávka hudby noci z Londýna 

Nikča: Muzikál Fantom opery: Hudba noci rozsvěcující pochmurné dny 

DžejňulkaMuzikál Fantom opery: Londýnské adieu jedné lásce 

Rozhovor s »Fantomem«: Zvídavé otázky 7 statečných: Radim Schwab 


Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Činohra Vše o mužích: Charisma + humor + vztahy – to celé na třetí

Muzikál Krysař: Temná pohádka o lásce vykoupené krví

Muzikál Divotvorný hrnec: Kouzlo kdesi za duhou